Öztunç, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

Öztunç, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Kahramanmaraş’ta şuan ki tablo Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı başa baş yarışıyor.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Ankara Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Kahramanmaraş için yaptırdıkları anket ile ilgili veren Öztunç, “AK Partinin ve MHP’nin kalesi Kahramanmaraş idi. Yüksek oy aldıkları bir yerdi Kahramanmaraş. O yok artık çok ciddi düşüş var, Cumhur ittifakında. Partime ve bana yoğun bir ilgili var. Görünen o ki Kahramanmaraş’ta şuan ki tablo Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı başa baş yarışıyor.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylığı için 33 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Öztunç, şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş’ta benimle birlikte 33 arkadaşımız milletvekilliği aday adaylığı başvurunda bulundu. Bende Kahramanmaraş’tan aday oldum. Partimin iktidara geldiğini görüyorum, Türkiye geneli anketlerde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını görüyoruz. Depremin yaşayan birisi olarak seçim çalışmalarımda müzik çalmayacağım, geçmiş kampanyalarda olduğu gibi pankartlar, otobüsler kullanmayacağım. Yasımız var, çok cenazemiz oldu, acı içerindeyiz. Kahramanmaraş’ta sıkıntılar yaşıyoruz. Sıkıntılar yaşarken, böyle kampanyalar yapmayı doğru bulmuyorum ve yapacağım. Geçmişte yaptıklarımı anlatacağım. Çatışmaların içerisine girmeyen bir kampanya yürüteceğim. Depremin yaralarını sarmak için Kahramanmaraş’a büyük destek lazım. Biz belediyelerimizle bu desteği veriyoruz.”

Basın toplantısına CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ve Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER