banner651

Özdemir’den hayırlı olsun ziyareti

Özdemir’den hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, seçim süreci tamamlanan ve yeni dönemde bayrağı devralan oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (KMESOB) bağlı 24 esnaf odası ile ilçelerdeki 16 esnaf odasının seçimi tamamlanan ve yeni dönemde kimi oda başkanlığı el değiştirdi kiminde ise mevcut başkanlarla yola devam edildi.

Bu çerçevede AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’de seçimi tamamlanan odalara ziyaret gerçekleştirdi. Oda başkanlarını tek tek ziyaret eden Özdemir, esnafın genel durumuyla ilgili bilgi aldı.

Yeni seçilen oda başkanlarını tebrik eden Özdemir, ziyarete ilişkin şunları söyledi:

“Yeni seçilen oda başkanlarımızı makamlarında ziyaret ediyoruz. Oda başkanlarımızın hepsini tekrar tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı hizmetler olur. Çünkü onların esnaflarımıza yaptıkları hizmetlerle bizim vatandaşımıza yaptığımız hizmet anlayışı aynı. Neticede vatandaşımızın memnuniyetine çalışıyoruz. Bu yüzden hizmet noktasında onlar bizim yol arkadaşlarımız. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.”

Kahramanmaraş Lokantacılar Kebapçılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Erdal Kanbur ise Özdemir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

“Ahmet Özdemir vekilimiz odamızı ziyaret etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Esnafımız hakkında vekilimize genel bir bilgi verdik. Kendisi de iyi yaklaşımlarda bulundu. ‘Bir talep ve isteğiniz olursa kapımız her zaman açık’ dedi. Bizde söylemlerine çok mutlu olduk. Vekilimize esnaflarımızın yanında olmasından ötürü teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER