Özdemir, “Türkoğlu, Osman Okumuş başkan ile birlikte çok güzel bir şehre dönüştü”

Özdemir, “Türkoğlu, Osman Okumuş başkan ile birlikte çok güzel bir şehre dönüştü”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret etti.

Özdemir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte ilçeye kazandırılan ve prestij projelerinden olan Türkoğlu Millet Meydanının 2. etabındaki devam eden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Ahmet Özdemir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un önemli projeleri hayata geçirdiğini belirtti.  

Özdemir, “Türkoğlu Millet Meydanının 2. etap çalışmaları başlamış, eski adliye binası yıkılmış ve burası ilk etabın ikinci kısmı, başkanımın anlattığına göre birde üçüncü kısmı var. Türkoğlu çok güzel bir şehre dönüştü, Türkoğlu böyle bir eski köy görüntüsünden çok modern, gezi alanları ile yürüyüş yollarıyla caddesiyle millet meydanlarıyla çok güzel bir şehre dönüştürdü. Osman başkanımızın Türkoğlu’ndaki, başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Mümkün olduğunca da destek olmaya çalışıyoruz. AK Partinin buradaki gücünü de büyüterek devam edecek. Onun için başkanımızı tebrik ediyoruz başarılı çalışmalarının da devamını diliyoruz.” dedi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Ziyaretlerinden ve ilçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı milletvekilimize teşekkür ederiz. Gece, gündüz, 7 gün 24 saat Türkoğlu ilçemize en güzel hizmetleri etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER