Onikişubat Belediyesinden konteyner kentte 23 Nisan kutlaması

Onikişubat Belediyesinden konteyner kentte 23 Nisan kutlaması

Onikişubat Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Konteyner kentte kalan çocukları için kutlama gerçekleştirdi.

Onikişubat Belediyesi tarafından EXPO alanında bulunan konteyner kentteki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında çocuklar gönüllerince eğlendi.

Mısır ve pamuklu şeker ikramı yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’a çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Hanifi Toptaş, çocuklarla tek tek ilgilenerek oyuncak hediye etti.

Kutlamalara katılan ailelerle de sohbet eden Hanifi Toptaş, konteyner kentte kalan vatandaşlarında taleplerini dinledi.

Müzik eşliğinde eğleyen çocuklar konteyner kentteki yaşamlarında bir sürede de olsa mutlu oldu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ülkedeki önemli bayramlardan birisi olduğunu hatırlattı.

Onikişubat Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarının hızla devam edeceğini dile getiren Toptaş, “Çocuklarımız hakikaten bizim için çok önemli. Onlar bizim gelecekteki ışığımız, mimarlarımız kuşkusuz ki bu topraklar çocuklarımızın, gençlerimizin omuzlarında yükselecek. Çocuklarımıza gerek eğlence noktasında, gerekse de kişisel gelişimleri anlamında yer yer etkinlikler düzenliyoruz, Onikişubat Belediyesi olarak.” diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın konteyner kentte olmak istediklerini hatırlatan Toptaş, “23 Nisan dolayısıyla konteyner kentimizdeki çocuklarımızla buluşalım dedik. Burada olmak bizim için daha manalı oldu. Buradaki çocuklarımıza güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Buradaki hem vatandaşlarımızla hem de çocuklarımızla birlikte olduk. Ben bir kez daha milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER