banner675

Onikişubat Belediyesi’nden 2 bin kişilik iftar sofrası

Onikişubat Belediyesi’nden 2 bin kişilik iftar sofrası

Onikişubat Belediyesi tarafından Piri Reis Mahallesi’ndeki 2 bin kişiye verilen iftar programına katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Kendisi PKK terör örgütüyle beraber olduğunu her yerde söyleyen HDP ile yol yürüyenlere dikkat etmenizi istiyorum.” dedi.

Her sene kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan-ı Şerif’in bereketini çoğaltan Hanefi Mahçiçek öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, eski Ramazan’ları adeta canlandırıyor.

Programa katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Bizlerin burada güvenle iftar yapalım, önümüzdeki bayramı toprağımızda eşimizle, çocuklarımızla idrak edelim diye sınır ötesinde kahraman ordumuz harekat düzenliyor. Kahramanmaraş’tan da bugün bir şehidimiz var, Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.” diye konuştu.

Ceylan, “Kendisi PKK terör örgütüyle beraber olduğunu her yerde söyleyen HDP ile yol yürüyenlere dikkat etmenizi istiyorum. Hem milliyetçilikten bahsedecekler, hem memleket sevdası diyecekler hem de sırtını PKK’ya dayamış HDP ile de aynı yolu yürüyecekler. Bunu benim Kahramanmaraşlı hemşerilerim hiçbir zaman kabul etmez. 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı ile beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olacak. Hanefi Mahçiçek başkanımız bizim ağabeyimiz. Allah ondan razı olsun, bu dava ve bu şehir için çok emeği var. Böylesi güzel bir gecede sizlerle bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum”. şeklinde konuştu.

İftar programında Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ı telefonla aradı. Ceylan, Ünal’ın sesini diyafona verirken, Ünal, “Orada orucunu açan tüm hemşerilerimin iftarını tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları makbul eylesin kardeşlerim. İnşallah Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerif’e erdirdiği gibi bayrama da kavuştursun.” ifadelerini kullandı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, pandemi sebebiyle ara verilen iftar programlarını yeniden geniş katılımla düzenlemekten mutlu olduklarını söyledi.

Mahçiçek, “Hepinize hayırlı Ramazan’lar, hayırlı iftarlar diliyorum. 2 seneden bu yana maalesef böylesine büyük organizasyonlarda bir araya gelemiyorduk. Pandemi dolayısıyla kapsamlı iftar programlarında buluşamıyorduk. Allah’a şükür zor günleri geride bıraktık, tekrar birlikteyiz. Bu güzel akşamda soframızda iftarımızı ve ekmeğimizi paylaşacağız. Allah sizlerden razı olsun diyorum, İnşallah Cenab-ı Hakk, sizlere, bizlere, çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip eder. Önümüzdeki yıllarda da inşallah sizlerle böyle mübarek Ramazan iftarlarında ekmeğimizi paylaşırız. Sizlerle beraber olmak güzel, çok özlemiştik böyle toplantıları. Hepinize tekrar tekrar hoş geldiniz diyor, önümüzdeki senelerde mübarek günlerde buluşmak duası ve temennisiyle hayırlı Ramazan’lar diliyorum.” şeklinde konuştu.

İftar programında Hacivat-Karagöz gösterisi katılımcıları adeta geçmişe götürürken, çocuklar unutulmaz bir gece yaşadı.

Mahçiçek, iftara katılan çocuklara balon, pamuklu şeker ve çeşitli hediyeler verdi.

Programa, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak, belediye meclis üyeleri ve 2 bini aşkın vatandaş katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685