Onikişubat Belediyesi sosyal tesisleriyle takdir topluyor

Onikişubat Belediyesi sosyal tesisleriyle takdir topluyor

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in eser ve hizmet siyasetinin en büyük göstergesi olan tesisler, özellikle gençlerin kişisel gelişiminde yeni ufuklar açarak hayatlarına dokunuyor. Bu misyonla 1’i yarı olimpik olmak üzere ilçenin 7 farklı noktasına kazandırdığı kapalı havuzlarda yediden yetmişe tüm vatandaşlara ve çocuklara dört mevsim yüzme keyfini yaşatan Onikişubat Belediyesi, yaz tatili dolayısıyla başlattığı yüzme kursunu devam ettiriyor.

Standart belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sorumlulukla eğitim yatırımlarında dikkat çeken çalışmalara imza atan Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, ilçedeki öğrenci ve gençlere birbirinden anlamlı hizmetleri ulaştırmaya devam ediyor.

Mahçiçek’in eser ve hizmet siyasetinin en büyük göstergesi olan tesislerin başında ise kapalı yüzme havuzları geliyor.

İlçenin farklı lokasyonlarında hayata geçirilen ve 7’den 70’e tüm vatandaşların kolaylıkla ulaşıp, kullanabildiği kapalı yüzme havuzları, deprem sürecinde de depremzede vatandaşlara duş ve konaklama hizmeti vererek ne kadar doğru yatırımlar olduğunu kanıtlamıştı.

1’i yarı olimpik olmak üzere 7 kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu ile çocukların kişisel gelişimlerinde yeni ufuklar açan yaz kurslarını bu yıl da sürdüren Onikişubat Belediyesi, öğrencilerin hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlıyor.

Depremin ardından yeniden düzenlenen havuzlar, her yaz olduğu gibi bu yaz da 8-14 yaş arası çocukların rehabilitasyonu ve yüzme eğitimine tahsis edildi.

7 kapalı yüzme havuzunun 4’ünde açtığı kurslarla 8-14 yaş arası çocukların sosyal, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlayan Onikişubat Belediyesi’nin havuzları, çocukların sesleri ve kulaçlarıyla şenleniyor.

Yaz Yüzme Kursları, Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu, Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu ve Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu’nda uzman eğiticiler ve cankurtaranların eşliğinde tüm hızıyla devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER