banner651

Okumuş’tan gazimize anlamlı ziyaret

Okumuş’tan gazimize anlamlı ziyaret

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kuzey Irak’ta düzenlenen Pençe-Kilit operasyonunda teröristlerle döşenen patlayıcının patlaması sonucu Gazi Piyade Komando Uzman Çavuş Yunus Emre Araçay'ı evinde ziyaret etti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş beraberinde AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte ilçeye bağlı Beyoğlu Mahallesinde ikamet eden Gazi Piyade Koman Uzman Çavuş Yunus Emre Araçay'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyarettin ardından açıklamada bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “2,5 ay önce Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe- Kilit operasyonunda teröristlerce döşenen bombanın patlaması sonucu Gazi olan ve tedavisine GATA’dan sonra evde devam eden Piyade Komando Uzman Çavuş Yunus Emre Araçay'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulunduk. GATA’da ziyaret etmiştim. Kendisine Acil şifalar temennisi ile en kısa zamanda iyileşip sağlığına kavuşmasını yüce Allah'tan diliyorum.” diye konuştu.

Gazi Araçay ve ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Osman Okumuş ve Feyzettin Okumuş'a teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER