Okumuş'tan 14 Şubat Sevgiler gününde anlamlı ziyaret

Okumuş'tan 14 Şubat Sevgiler gününde anlamlı ziyaret

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 14 Şubat Sevgililer Günü “Yarım Asırlık Sevgiyi Yaşayanlar ve Yaşatanlar” projesi kapsamında ilçede bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Evlerinde yaşlı çiftleri ziyaret ederek dua eden ve dua isteyen Okumuş, yaşlıları unutmayıp 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.

Her zaman ve her koşulda yaşlıların yanında olduklarını ifade eden Okumuş ziyaretlerle ilgili şunları söyledi:

“Yarım Asırlık Sevgiyi Yaşayanlar ve Yaşatanlar projesi kapsamında evliliklerinde 50 ile 60’nci yılını dolduran çiftleri evlerine sürpriz ziyaret gerçekleştirdik. Beyoğlu mahallemizde yaşayan ve 2005 yılında Diyarbakır -Silvan'da şehit olan Uzman Çavuş Mesut Kahraman Çam'ın anne Rukiye ve babası Durdu Çam çiftini ziyaret ettik. 57 yıl önceki evlilik fotoğraflarını hediye ettik. Sevgililer günü dolayısıyla Durdu amcayla ve değerli eşini ziyaret ettik. 57 yıllık büyük bir yuva kurulmuş. Samimiyet muhabbet ve saygı ile de devam ediyor. Bizim için önemli bir yanı da 2005 yılında Silvan da Şehit olan Uzman Çavuş Mesut Kahraman Çam’da anne ve babası olmaları. Aynı zamanda da mutluluğa örnek güzel biri aile olmaları. 1940 doğumlu olmalarına rağmen ihtiyaçları da olmamasına rağmen bahçelerinde sera üreterek, karı koca işbirliği içerisinde çalışkan bir aile olmaları. Çok yönleriyle özellikle yeni nesillere ve yeni evlenenlere örnek bir yaşantılarını burada görüyoruz. Bundan 57 yıl önce çekilmiş fotoğraflarını kendilerine getirdik. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Bu vatanı bizlere bıraktılar. Anne ve babası da bizlere emanet. Durdu amcaya ve Rukiye teyzeye Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin. Evlilikteki muhabbetlerini Allah'ım daha da fazla arttırsın inşallah.”

Okumuş, 14 Şubat sevgililer gününde 62 yıllık evli Durmuş Elife Ekmekçi’de ziyaret etti.

Okumuş, “Yarım Asırlık Sevgiyi Yaşayanlar ve Yaşatanlar” projesi kapsamında Ekmekçi çiftini de evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü ve dua istedi, çiçek takdim etti.

Okumuş, “14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ‘Yarım Asırlık Sevgiyi Yaşayanlar ve Yaşatanlar’ projesi kapsamında evliliklerinde 50 ile 60’nci yılını dolduran çiftleri evlerine sürpriz ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Şimdiki durağımız ise 91 yaşındaki, 62 yıllık evli Durmuş-Elife Ekmekçi çiftimiz oldu. Evlilikteki muhabbetlerini Allah'ım daha da fazla arttırsın inşallah. Her zaman yaşlılarımızın  yanındayız, onların rahat bir yaşam sürmesi için Belediye olarak desteğimizi sürdürüyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiyi en çok hak eden yaşlılarımızı unutmadık. Çiçeğimizi alıp bizim için çok önemli olan değerlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Tabi normal şartlarda imkânlar dâhilinde büyüklerimize ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz ama bugünün ayrı bir özelliği var. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Sevgiyi en çok hak ettikleri için yaşlılarımızı ziyarete geldik ve onların hayır duasını almak için yanlarındayız. Allah, hiçbir zaman büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Büyüklerimiz bizim için her zaman dua kapımızdır. Rabbim büyüklerimize her zaman sağlık, sıhhat, afiyet versin. Bugün ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızın şahsında tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2022, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER