Okumuş “Sanayicimizin Rotası Türkoğlu”

Okumuş “Sanayicimizin Rotası Türkoğlu”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu, Türkoğlu OSB Yönetim Kurulu ile birlikte Türkoğlu Belediyesi toplantı salonunda ortaklaşa bir program gerçekleştirdi.

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamındaki ziyaret etti.

Türkoğlu Belediyesinde düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Osman Okumuş, sunumlarla sanayileşen Türkoğlu ile ilgili bilgiler verdi.

İlçedeki sanayi yatırımlarının yanı sıra geçen hafta TBMM'nde yasalaşan Türkoğlu-2 Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili yol haritasını ve İlçede sona yaklaşılan Gıda İhtisas OSB konuları ele alındı.

Düzenlenen toplantının ardından, yönetim kurulu üyeleri Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ilçeye kazandırmış olduğu Tarihi Su Değirmeni ve Karapınar Su Park gibi projeler hakkında bilgiler aldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “çok büyük projeleri var. Türkoğlu -2 OSB’yi hızlı bir şekilde yapılandırıp Erkenez ve Aksu OSB ile birlikte kısa zamanda arıtılıp Aksu’nun ak gibi akan suyu AK olur. Şu an siyah akıyor bunu tekrar eski haline döndürmek istiyoruz. Bize düşen ne varsa OSB ve Belediyecilik tecrübemizde bu konuya yoğun bir şekilde çalışacağız.” dedi.

KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu ise “Bu projelerde başarılı olmak zorundayız. Çünkü dünya çok hızlı ilerliyor. Bugün hem ziyaret hem neler yapabileceğimizi konuşmak için geldik. Osman Okumuş başkanım gerçekten gönül insanı. Gönlü ile bu kadar güzel yerleri yapmış ve su sesleri içinde oturduk. İlk defa gördüm. Her şey çok güzeldi. İnşallah Kahramanmaraş için, Türkoğlu için yapılabilecek her şeyi el birliği ile hızlı bir şekilde yapmamız gerekiyor.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER