banner651

Okay, “Vatandaşlarımızı doğayla bütünleştiriyoruz”

Okay, “Vatandaşlarımızı doğayla bütünleştiriyoruz”

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Doğa Platformu ile Yalnız Ardıç Mesire alanında doğa yürüyüşü yaptı.

Okay, Yalnız Ardıç Mesire alanını doğaseverlere tanıtarak, “Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızla doğayı bütünleştiriyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Doğa Platformu ile doğa yürüyüşü gerçekleştiren Okay, ortaya koyduğu çalışmaları anlattı.

Doğal Yaşam Parkı, Heyecan Bahçesi gibi büyük projeleri tamamlayarak hizmete sunduklarını aktaran Okay, şunları söyledi:

“Kahramanmaraş her yönüyle ayrı bir güzelliğe sahiptir. Özellikle doğası keşfedilmeye değerdir. Bu bakımdan biz de atıl durumda olan ormanlarımızı en verimli şekilde değerlendirme adına çalışmalar yaptık. Mesire alanları inşa ederek yürüyüş, dinlenme ve aktivite alanları oluşturduk. Şu anda Doğal Yaşam Parkı’mız şehir merkezine olan uzaklığıyla çok büyük bir ilgiye sahiptir. Yine aynı bölgede yer alan Heyecan Bahçemiz de aynı ilgiyi görmektedir. Tüm bu ilgi bizleri ayrıca teşvik etmektedir.”

Yalnız Ardıç bölgesine yapılan yatırımı dile getiren Okay, şunları aktardı:

“Şehir merkezine olan uzaklığıyla dikkat çeken bu yatırımımız Yedikuyular bölgesi için de çok önemlidir. Bin 500 rakım civarında bulunan bu doğa harikası yeri en iyi şekilde değerlendirme adına çok önemli çalışmalar yaptık. İçerisinde Bungolov evler, karavan kamp alanı, çadır kamp alanı, mesire alanı, yürüyüş alanı, futbol sahası, spor alanları, seyir kulesi, alışveriş alanları, restoran, çay bahçesi, yamaç paraşütü pisti gibi birçok aktivite alanına sahiptir. Muhteşem bir doğası ve eşsiz bir havası var. Şehir merkezini kuş bakışı gören bir alanda yer almaktadır. Yapımı devam eden bu tesisimizi hizmete sunduğumuzda büyük bir ilgi göreceğini düşünmekteyim.”

Okay, değerlendirmesinin ardından doğa platformu üyeleriyle doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER