banner675

Milletvekili adayı Çabukel’den Ramazan Bayramı mesajı

Milletvekili adayı Çabukel’den Ramazan Bayramı mesajı

28. Dönem İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Çabukel, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çabukel, mesajınd, “Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın hüzünle karışık sevincini yaşıyoruz. Bayramlarda dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlik ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Ramazan Bayramı, küskünlerin barışması, insanların birbirini daha iyi anlaması, hoşgörü ve sağduyu sahibi olması açısından tüm insanlık için güzel bir vesiledir. Özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde eriştiğimiz Ramazan Bayramı’nın daha güçlü bir dayanışma ve kardeşliğin oluşması için bir vesile olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin de güzide şehri olan Kahramanmaraş’ın da çok zorlu bir süreçten geçtiğini aktaran Çabukel, dayanışmaya en çok ihtiyaç duyulan böyle bir dönemde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Çabukel, şunları kaydetti:

“Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken; Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sağlıklı günler dilerim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685