banner675

MHP heyeti Türkoğlu’da

MHP heyeti Türkoğlu’da

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” düzenledi.

Türkoğlu Nikah Sarayı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Cumhur İttifakı’na yönelik çalışmalar yapıldıklarını ve Türkoğlu ilçesinin Kahramanmaraş’ta en güzel konuma gelmesi için ekibiyle birlikte çalıştığını söyledi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, gerçekleştirilen toplantılarının amacının Cumhur İttifakı’nın yapmak istediklerini paylaşmak olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı kapsamında il ve ilçeleri gezdiklerini dile getiren Taytak, Cumhur İttifakı üyelerinin amacının makam ve mevki olmadığını, beka, birlik ve dirlik mücadelesi olduğunu ifade etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan da toplantı kapsamında katılımcılarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu, Cumhur İttifakı’nın TBMM’de kentle ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantısının ardından, hep birlikte aynı heyet Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu ilçesine yapmış olduğu proje ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra, hep birlikte, Türkoğlu İlçesi Gaziler Mahallesinde faaliyete geçen Sema Tuncer’e ait “Öncü Tuncer Organizasyon ve Çiçek Evi’nin” açılışını gerçekleştirdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri il ve ilçe başkanları Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Programa, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Niyazi Paksoy, MHP MYK üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Türkoğlu İlçe Başkanı Cevdet Kuybu, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları ve muhtarlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685