MHP adayı Karakoç Dora basınla bir araya geldi

MHP adayı Karakoç Dora basınla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili 1. sıra adayı Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, “Kendi tarzımda siyasete devam edeceğim. Mavi boncuk dağıtarak, ‘evet yaparız’ diyerekten değil, yapacağım şeyin sözünü vererek, yapmayacağım şeyi de söyleyerek siyaset yapacağım.” dedi.

MHP Kahramanmaraş 1. Sıra adayı Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, özel bir tesiste basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Buruk bir bayram geçirdiklerini ve bayramların eski coşkunu arandıklarını ifade eden Karakoç Dora, “Hep deriz ya nerede o eski bayramlar, en çok bu bayramda demeye başladık. Sahip olduğumuz çok mütevazi şeylerin aslında ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha bu bayramda gördük. Yaşadığımız 6 Şubattaki depremlerde maalesef Kahramanmaraş’ta yaşayan herkes kayıp yaşadı. Ya birinci dereceden, akrabamız ya eşimiz dostumuz, komşumuz ya da yakın çevremiz maalesef bu nedenle eksik bir bayram. İnşallah önümüzdeki yıllara daha sağlam ve dirayetli olarak girebilmemiz için hepimizin yeniden ayağa kalkışımıza işaret fişeği niteliğinde olur bu bayram.” diye konuştu.

Depremin ardından ilk 72 saat yola çıkmanın doğru olmadığını dile getiren Karakoç Dora, “Depremin ardından hemen yola çıkmadım. Nedeni şu ilk 72 saatte boyunca yola çıkan her araç bir yardım aracının gelmesine 1 kaç dakika geciktirir. Bin aracın yola çıkması demek en az 5 bin dakika demek. Kaç gün yollarda trafik tıkandı, iş makineleri giremedi. Ben bunun yerine kişisel bağlantılarımı kullanarak İstanbul’dan sadece bir kişiden 172 tane iş makinesiyle birlikte 70 işçisini yanına koydurarak Kahramanmaraş’a gelmelerini sağladım.” şeklinde konuştu.

Siyaset anlayışıyla ilgili konuşan Karakoç Dora, şunları kaydetti:

“Benim siyaset anlayışım, normal çizginin dışında biraz daha dobrayım. Kendi tarzımda siyasete devam edeceğim. Mavi boncuk dağıtarak, ‘evet yaparız’ diyerekten değil, yapacağım şeyin sözünü vererek, yapmayacağım şeyi de söyleyerek siyaset yapacağım. Sitemimi insanların arkasından değil yüzüne yaparak. Gönül koyduysam eğer arkasından konuşarak değil. İçinizden biri olarak siyaset yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Sosyal medyadan bazıları ‘biz artık içimizden birini istiyoruz.’ bende içinizden biriyim.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER