MHP adayı Dora, esnafları ziyaret etti

MHP adayı Dora, esnafları ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Elbistan ilçelerinde depremzede esnafları ziyaret etti.

Doç. Dr. Dora, 6 Şubat’taki yüzyılın felaketinin ardından kent esnafı için kurulan konteyner çarşıları esnaflarla sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi. 

Dulkadiroğlu ve Elbistan’da kurulan çarşıları gezen ve esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileten MHP Milletvekili Adayı Doç. Dr. Dora yaptığı ardından yaptığı açıklamada “Deprem felaketi sonrası zorlu süreçten geçen kahraman şehrimizin vefakar esnafı ile yarınlarımız adına neler yapabileceğimizi konuştuk, dertleştik.  İnanıyorum ki çok kısa bir süre içerisinde yeniden güzel günler göreceğiz. Devletimiz dün olduğu gibi bugün de esnafımızın yanında olacaktır. Esnafımızın toparlanmak verdiği mücadeleyi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Esnafımızın umudu diri, gayreti takdire şayan, tıpkı dumanı tüten Yörük çadırı gibi dimdik ayaktayız, buradayız ve hiçbir yere gitmeyeceğiz diyen kıymetli esnafımızı, değerli hemşerilerimi canı gönülden tebrik ediyorum. Ve diyorum ki Kahramanmaraş sizlerle güzel, Kahramanmaraş sizlerle güçlü.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER