Marzen Yapı Market açıldı

Marzen Yapı Market açıldı

Kahramanmaraş’ta Marzen Yapı Market düzenlenen törenle hizmete açıldı.

6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraşlıların yapı malzemelerini bulmada zorluk çekerken, iş insanları Alişan Arıkan, Yunus Kaya ve Mehmet Abasan ortaklığında açılan Marzen Yapı Market vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Onikişubat İlçesi Selçuklu Mahallesinde Marzen Yapı Market açılışına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat depremlerinde çok büyük acıların yaşandığını hatırlattı.

Depremlerin ardından hayatın devam ettiğini dile getiren Güngör, “Şehrimizin yeniden yapılanması hızla devam ediyor. Yine 6 Şubat sonrasında bu tür iş yerlerimizin açılması, çoğalması özellikle geçici işyerlerinden sonra bu tip kalıcı işyerlerinin çoğalması da şehrimiz için güzel bir gelişme olduğunu düşünüyoruz. Yatırımcı hemşehrilerimize, iş insanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Marzen Yapı Market ortaklarından İş İnsanı Yunus Kaya, “Maalesef bir yılı aşkın bir süre önce merkezi Kahramanmaraş olan afetten dolayı şehrimizin ayağa kalkması adına bizler de elimizi taşın altına koyarak ne yapabiliriz adına bir yola çıktık. Şehrimizin eksiklerini tespit ettiğimiz, gücümüzün yettiği kadar, karınca kararınca Arsan Grubun bizlere vermiş olduğu destekle bu şehrin inşaa edilmesi adına eksik olduğunu hissettiğimiz bir Yapı Market'le yola çıktık. Bu şehrin ayağa kaldırmak adına bizlerin de yapabileceğimiz başka projeler de var.” şeklinde konuştu.

Marzen Yapı Market ortaklarından İş İnsanı Mehmet Abasan, “Kahramanmaraş'ta eksikliğimizi hissettiğimiz büyük bir yapı market oluşumuna burada öncülük etmiş oluyoruz. Mağazamızda yaklaşık 12 bin çeşit ürünümüz var. Ürünlerimizin birçoğu bayilik üssü, özel şartlarda aldığımız ve vatandaşlarımıza en uygun şartlarla teslim edebildiğimiz ürünler. Burası sadece böyle küçük kalem ürünler değil, ana kalem ürünler, aynı zamanda arsan hazır beton yetkili satış noktası. Arsan hazır betonda yeni kuruluyor. Burada vatandaşımızı, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için böyle bir mağaza açtık. Mağazanın genel açısı, bütün reyonlarda bütün ürünlerin hepsinin fiyatı piyasadan zaten uygun. Fiyatlarımızın hepsinde her zaman kampanya var.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER