banner651

Mahçiçek, “sadece AK Parti kazanmamıştır, 85 milyon insanımız kazanmıştır”

Mahçiçek, “sadece AK Parti kazanmamıştır, 85 milyon insanımız kazanmıştır”

Oikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Artık bu milleti, bu milletin seçtikleri yönetiyor.” dedi.

Mahçiçek, AK Parti teşkilatlarıyla EXPO Arasta Çarşısında bir araya geldi.

Partililere seslenen Mahçiçek, “Bu ülkeyi milletin seçtikleri mi yönetecek? Yoksa o vesayetçiler mi yönetecek? Artık o vesayetçileri sildik, bitti Allah'a şükür. Artık bu milleti, bu milletin seçtikleri yönetiyor. Bütün, engellemelere rağmen, Avrupa'sı, Batısı, Amerika'sı, okyanusun ötesi her şeye rağmen hepsine rağmen 28 Mayıs'ta millet iradesini ortaya koydu. Milletin iradesine kimse set vuramayacak.” diye konuştu.

28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimlerinde Kahramanmaraş olarak çok iyi bir netice aldıklarını dile getiren Mahçiçek, şunları kaydetti:

“Onikişubat'ın 450 bin civarında nüfusu var. Kahramanmaraş'ın toplam nüfusunun da yüzde 40’ı Onikişubat’ta. 14 Mayıs'ta ile 28 Mayıs arasında 4,37 puan artı olarak fark var. 450 bin nüfuslu ilçelerin içerisinde bugüne kadar yapılan seçimlerin tümünde Onikişubat birinci. Bu birinciliği sağlayan kim? Sizlersiniz. Particilik, siyaset kolay bir iş değil. Samimi olarak yüreğimizi ortaya koyarsak var ya bizi engelleyecek kimse yok. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi sadece AK Parti kazanmamıştır, 85 milyon insanımız kazanmıştır. Çünkü AK Parti iktidarlara iktidarları 85 milyona hizmet eden sadece AK Partililere değil. Gerçekten böyle bir lider dünyada yok bugün. Onların karşısına dikilebilen de yok. Bu Birleşmiş Milletler genel kurulunda 196 ülkenin karşısına çıkıp dünya sizden büyük Beşten büyüktür diyebilen başka bir lider de yok.”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Onikişubat ilçesi kurulduğu günden bugüne Cumhurbaşkanımıza, AK Parti davamıza çok ciddi destekler vermiş, rüştünü kendi ölçeğinde ispatlamış her daim birinci olmuş bir ilçedir. Bunu hem 14 Mayıs seçimlerinde hem de 28 Mayıs seçimlerinde gördük.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2023, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER