MADO yeniliklere doymuyor

MADO yeniliklere doymuyor

Dünyaca ünlü dondurma firması MADO konseptini yenilemeye devam ederken hem damak tadına hem de gözlere hitap eden ürünlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

40’dan fazla ülkeye dondurma ihracının yanında yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren MADO yeni ürünleriyle her zaman öncü firma olmayı sürdürüyor.

Kendine has ürettiği gıda ürünlerini dış ülke temsilcilerine tanıtan MADO hem damaklara hitap ederken hem de gözlere hitap eden sunumuyla müşterilerin gönlünü kazanıyor.

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, MADO’nun dış ülke temsilcilerine yeniliklerle ilgili bilgi vermeye başladı.

Kanbur, Kuveyt MADO yetkilisi Abdurahman Mukavva’ya yeni ürünleri ve ürünlerin sunumu hakkında bilgi verdi.

MADO olarak yeni ürettikleri ürünleri dış bayilere yakınlar gösterdiklerini dile getiren Kanbur, “Tabi yeni ürettiğimiz ürünlerle ilgili eğitim veriyoruz. Artık sistem değişiyor, pandeminin ardından dünya küçülmeye başladı. Yeni ürettiğimiz ürünlerimizin tanıtımı ve sunumu hakkından bilgiler veriyoruz. Değişen ticari koşullara göre biz de MADO olarak yeni kuşaklara göre kendimizi yeniliyoruz.” diye konuştu.  

Mukavva ise “Türkiye’de olmaktan çok mutluyum. MADO’ya geldiğimizde her zaman yeni ürün ve konseptlerle karşılaşıyoruz. Müşterimiz için her zaman en güzelini, en kalitelisini ve en yenisini burada buluyoruz. Bu yüzden çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER