banner651

Kuybu’dan Narlı’ya hayırlı olsun ziyareti

Kuybu’dan Narlı’ya hayırlı olsun ziyareti

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu ve Esnaf Oda başkanları, Kahramanmaraş Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı ve Meclis Başkanı Ökkeş Karayağlı’ya yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ve beraberindeki Esnaf Oda başkanlarıyla Kahramanmaraş Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğiyle beraber hareket ederek Kahramanmaraş’a en iyi hizmeti yapmaya çalışacaklarını ifade eden Narlı, “Birlik ve beraberliğimiz çok önemli, biz bu tabloyu özlemiştik ve bunu başardık. Göreve gelir gelmez ilk icraatımız Ticaret Borsamızla, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanımız attığı çok önemli bir imza var, inşallah Elbistan Enerji Organize Sanayi başarabilirsek şehrimize çok hayırlı olacağını düşünüyorum. Şehrimizin menfaati, kalkınması Elbistan Enerji OSB’nin çok büyük rol alacağına inanıyorum. Ayrıca tüm Esnaf Odası başkanlarımıza bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Yeni seçilen Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu’na hayırlı olması dileğinde bulundu.

Mustafa Narlı’nın kent için çok büyük hizmetlerinin olduğunu dile getiren Kuybu, “Mustafa Narlı ağabeyimiz Kahramanmaraş sevdalısı birisi. Mustafa Narlı, donanımlarıyla Ticaret Borsasına ve kente çok faydaları olacağına inancımız tamdır. Kahramanmaraş’ta artık Ticaret Borsamız, Ticaret Sanayi Odamız ve Esnaf Odalar Birliğimiz olarak ortak hareket etmemizde bizleri heyecanlandırdı. İnşallah bundan sonra şehrimizin sorunların ve çözümleriyle ilgili daha güçlü olacağız.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER