Kocasının öldürdüğü Büşra ve oğlu yan yana toprağa verildi

Kocasının öldürdüğü Büşra ve oğlu yan yana toprağa verildi

Depremden sonra gittikleri Denizli’nin Tavas ilçesinde Ümit Mutlu Akpınar’ın (24) bıçaklayarak öldürdüğü Büşra Akpınar (26) ile oğlu Macit Gül (4), Kahramanmaraş’ta yan yana defnedildi. Eşi ve üvey oğlunu öldüren Ümit Mutlu Akpınar ise tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar etti.

Depremin ardından eşi Büşra Akpınar ve üvey oğlu Macit Gül ile birlikte Kahramanmaraş’tan Tavas’a giden Ümit Mutlu Akpınar, önceki gün tartıştığı eşi ve üvey oğlunu bıçaklayarak öldürdü. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Büşra Akpınar ve oğlu Macit Gül’ün cenazeleri merkez Onikişubat ilçesinin Sarıçukur Mahallesi’ne getirildi.

Mahalle mezarlığına götürülen Büşra Akpınar ve oğlu Macit Gül’ün cenaze namazları kılındı. Güçlükle ayakta duran baba Mehmet Gül, oğlunun tabutunu mezarı başına kadar taşıdı, ardından da tabuttan çıkarıp elleriyle mezara koydu.

Olaydan sonra tutuklanan Ümit Mutlu Akpınar ise intihar etti. Tutuklu bulunduğu Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde gardiyanlar tarafından asılı halde bulunan Akpınar’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER