banner675

KMTB Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı seçildi

KMTB Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı seçildi

Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KMTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, “Bu şehri bir üst lige taşımak için çalışacağız.” dedi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsasında geçen hafta gerçekleştirilen seçiminin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ökkeş Karayağlı seçildi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası toplantı salonun da gerçekleştirilen seçimlerde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimi yapıldı.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu seçimi yaptıklarını söyledi.

Görevlerinin zor olduğunu belirten Narlı, “Ama el ele kol kola, siyasilerimizle bürokratlarımızla hep beraber bu şehre hizmet için geldik. Bugün de bu seçimimizi, başkanlık seçimimizi, meclis başkanımızı seçtik. İlk toplantımıza TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç’in ziyareti bizleri mutlu etti. Meclis Başkanımız Ökkeş Karayağlı’ya yeni görevini tebrik ediyorum. Ekibimi beraber kurduk. Bu şehri bir üst lige taşımak için çalışacağız. Ekip olarak hep beraber çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine ilk hayırlı olsun ziyaretini TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuybu gerçekleştirdi.  

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Ticaret Borsasında bir nöbet değişimi, bayrak devrinin gerçekleştiğini hatırlattı.

Çok demokratik, dostluk içerisinde gerçekleşen bir seçim yaşadığını belirten Güvenç, “Esnaflarımıza, üreticilerimize yakışan bir seçim yaptık. Bu seçimden sonra da şu binanın yapılmasına çok büyük emek veren bu şehrin duayenlerinden çarşı başında belki 50 yıl önce işe başlayan bir ağabeyimiz bugün önemli bir sanayici bin kişiye istihdam sağlayan Ahmet Duran Balsuyu görevi bu masadaki yeni arkadaşlarımıza Mustafa Narlı'ya, Ökkeş Karayağlı’ya devretmiş oldu. Yeni borsa binamızın laboratuvarının ismini buraya emek veren Ahmet Duran Balsuyu’na verilerek taçlandırıldı.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685