KİPAŞ Holding’den 12 Şubat sergisi

KİPAŞ Holding’den 12 Şubat sergisi

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yılına kutlamaları kapsamında KİPAŞ Holding bünyesinde gerçekleştirilen filografi kursuna katılanlar tarafından hazırlanan eserler sergilendi.

15 çalışanın otuza yakın eserinin yer aldığı serginin açılışına KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan V. Halil İbrahim Gümüşer ile Holding çalışanlar katıldı.

KİPAŞ Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü tarafından organize edilen ve çalışanların el becerilerinin gelişimlerine yönelik olarak başlatılan filografi kursu sonrası ortaya çıkan eserler göz doldurdu. Kursun öğreticiliğini de KİPAŞ Holding bünyesinde bu sanata yıllarını veren KİPAŞ Tekstil çalışanı İsrafil Fırtına üstlendi.

Sergide, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşuna ithafen tasarlanan birçok eserin yanında, İslami motifler ile tasarlanmış birçok eserde yer aldı.

Sergiyi ziyaret eden ve çok beğendiklerini ifade eden KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz, “Bugün burada çok güzel eserler gördük, tüm eserler üstünde çok güzel çalışmışlar. KİPAŞ Holding olarak sosyal faaliyetlerin artmasına önem veriyoruz. Bu vesileyle şehrimizin kurtuluş bayramını tebrik ediyorum. Kahramanmaraş’ın ülkemiziniz kurtuluşunda çok büyük bir önemi var. İlk kurtuluş savaşının başladığı şehir bizim şehrimiz. Atalarımız çok büyük kahramanlıklar gösterdi. Bunları hiçbir zaman unutmamalıyız ve özellikle yeni nesil bunlardan çok önemli ders almalıdır.” diye konuştu.

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil İbrahim Gümüşer ise “Gerçekten özverili bir çalışma olmuş seçilen figürler birbirinden anlamlı ve çok güzel şekilde düşünülerek ve emek verilerek yapılmış, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER