KGCD’den Emniyet Müdürü Gökduman’a ziyaret

KGCD’den Emniyet Müdürü Gökduman’a ziyaret

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’a ziyaret etti.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ve beraberindeki Gazeteciler Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ı Emniyet Müdürlüğü’ndeki makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın konuşulduğu ve sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, gazetecilerin emniyetle olan ilişkileri, talepleri, basının sorunları ve çalışma koşulları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Bugün Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nin Başkanı ve yönetimi ziyaret ettiler. Ziyaretler için teşekkür ediyoruz kendilerine. Basınımızla çalışmalarımız iyi. Hepsine teşekkür ediyorum inşallah daha güzel, bir Kahramanmaraş için hep birlikte el ele verip, çalışacağız. Kendilerine Teşekkür ederim.” dedi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ise ”Bu gün Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti olarak sayın Müdürümüzü ziyarete geldik. Kendisine nazik misafirperverliği için teşekkür ediyoruz. Müdürümüz tabii deneyimli birisi. Ondan dolayı da Kahramanmaraşlılar bu konuda da şanslı. Aynı zamanda da yöremizin insanı Adıyaman’lı. Kahramanmaraş için bir şans olduğunu gördük. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Sağ olsunlar” dedi.

Ziyarete, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sermet Çuhadar’ın yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Niyazi Kara, Haberci’den Devrim Başer, Aksu TV’den Kurtuluş Şükür, Güncel46’dan Ersoy Sevinç, Memleket46’dan Bilal Evran, Maraspostası’ndan Akif Arslan ve İHA muhabiri Halil Ulubey katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER