banner651

Karla mücadele çalışmaları başladı

Karla mücadele çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışına karşı teyakkuza geçti. İlçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yollar ulaşıma açık tutuluyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özellikle şehrin yüksek kesimlerinde ve kırsal mahallelerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından çalışmalara başladı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Göksun’da ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde kar yağışı sonrası oluşabilecek aksamaların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde yollar açık tutulurken Sırmalı, Mahmutbey ve Payamburnu mahallelerinde sürdürülen karla mücadele çalışmaları da tamamlanmak üzere. Gece saatlerinden itibaren sürdürülen çalışmalar neticesinde ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde ulaşıma kapalı yol bulunmuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şehir genelinde meydana gelebilecek kar yağışına karşı tüm ekiplerimiz teyakkuzda. Tüm araç ve personelimizle kış şartlarıyla mücadele çalışmalarına hazırız. Oluşabilecek aksamaların önüne geçmek için ekiplerimiz 7 gün 24 saat sahada. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER