Karla mücadele

Karla mücadele

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezinde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadele kapsamında yaya ve araç trafiğinde herhangi bir aksamaya mahal vermemek için ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları gerçekleştiriliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, şehir merkezinde ana arter, bulvar, cadde ve sokaklarda kar yağışı ve buzlanma neticesinde meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için kar küreme, tuzlama ve solüsyon uygulamaları yaptı.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şehir merkezinde, ilçelerde ve kırsal mahallelerimizde tekrardan etkisini gösteren kış şartlarıyla mücadele kapsamında 220 araç ve 600’ün üzerinde personelimizle gece gündüz demeden sahadayız. Yaya ve araç trafiğinde meydana gelebilecek herhangi bir aksamaya mahal vermemek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Sorumluluk sahamızda ulaşıma kapalı hiçbir yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER