Karaloğlu: “1 Şubat’ta kalıcı konutların kuraları çekilecek”

Karaloğlu: “1 Şubat’ta kalıcı konutların kuraları çekilecek”

Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden kalıcı konutları yerinde inceleyen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “1 Şubat Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle deprem bölgesinde 41 bin kalıcı konut ve 5 bin köy evinin kurası çekilecek. 6 Şubat tarihi itibariyle de anahtar teslimine başlanacak.” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden kalıcı konut alanlarında incelemelerde bulundu.

Karaloğlu, kalıcı konutlardaki son duruma ilişkin bilgiler aldı. Saha ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Karaloğlu, “1 Şubat Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle deprem bölgesinde 41 bin kalıcı konut ve 5 bin köy evinin kurası çekilecek. 6 Şubat tarihi itibariyle de anahtar teslimine başlanacak.” şeklinde konuştu.

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, şunları kaydetti:

“Kura çekimi öncesi kalıcı konutların son durumunu yerinde görmek üzere bugün Kahramanmaraş’a geldik. Sosyal donatıları, otoparkları ve yeşil alanlarıyla depremzedelerimiz için oluşturulan yeni yaşam alanlarını yerinde inceledik. İnşallah belirttiğimiz tarihte de kalıcı konut ve köy evlerini vatandaşlarımıza teslim edeceğiz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER