Kara, “Biz büyük bir aileyiz, büyük bir teşkilatız”

Kara, “Biz büyük bir aileyiz, büyük bir teşkilatız”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, “31 Mart’ta milletimizin iradesine sahip çıkacağız”

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kara, Onikişubat İlçesinde kurulacak 915 sandıkta milletin iradesine sahip çıkmak için hazır olduklarını söyledi.

Yörük Selim Mahallesinde yürütülen seçim çalışmalarına eşlik eden AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş ve teşkilat üyeleriyle esnafları ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Kara, “Burada esnaflarımızı geziyoruz. Bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye, gerek partide misafirlerimizi kabul etmeye, gerek de taziyede, düğünlerde, esnaf ziyaretlerinde buluşmaya gayret ediyoruz. Yine 31 Mart seçimleri kapsamında da yine bu çalışmalarımızı eksik bırakmaksızın ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Tabii önümüz Ramazan ayı. Bunu da hesap ediyoruz. Tabii hava şartlarının müsaade ettiği ölçüde yarın bir gün belki Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek. Pazar günü Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Fırat Görgel beyin proje lansmanına katıldık. Orada ilçelerimizle alakalı neler yapılacak? İlçemiz Onikişubat'ımızla alakalı neler yapılacak? Bunlara şahitlik ettik. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri, şehrimizin hızlı bir şekilde ayağa kaldırılması çalışmaları sürdürüyoruz. Biz de bu noktada başta cumhurbaşkanımız olma üzere sonrasında hükümetimiz, devletimiz, bakanlarımız burada milletvekillerimiz, yerel yöneticilerimiz 1 Nisan'dan itibaren de yeni başkanlarımızla birlikte Allah'ın izniyle milletimize layık olmaya, onlara hizmet etmeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımız zaten bize güveniyorlar yine bize güvenmeye devam etsinler. Ve biz de bu şehrimizi, milletimizin beklentileri doğrultusunda hızlı bir şekilde ve daha güzel bir Onikişubat, daha güzel bir Kahramanmaraş inşa etme noktasında çalışmalarımıza devam edelim istiyoruz. AK Parti, sivil toplum kuruluşları açısından en güçlü, en dinamik yapıya sahip bir parti. Bütün isimlerimizi Yüksek Seçim Kurulumuza teslim ettik. 915 tane bizim sandığımız var. 914’ü sabit bir tane seyyar sandığımız var. Yüksek Seçim Kurulumuza da ilettik, asil ve yedek üyelerimizi ile müşahitlerimizi ayarlamış durumdayız. Tabii ifade ettiniz siz, biz büyük bir aileyiz, büyük bir teşkilatız. Bu noktada da çalışmalarımız eksiksiz bir şekilde devam ediyor. İnşallah seçim günü de bütün sandıklarımızda sandık kurulu üyelerimiz, müşahitlerimiz bulunmak suretiyle milletimizin iradesine sahip çıkmak suretiyle, o gün onların verdiği bir oyun heba olmaması için inşallah sandıklar kapanıp sandık seçim tutanakları tutulup adliyede de bu verilerin doğru bir şekilde girilmesini sağlayıp inşallah 31 Mart akşamı seçim zaferini yine sizlerin şahitliğinde milletimizle birlikte kutlayacağız.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER