Kar Voleybolu Avrupa Turu Yedikuyular’dan start alacak

Kar Voleybolu Avrupa Turu Yedikuyular’dan start alacak

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) koordinesinde düzenlenecek Kar Voleybolu Avrupa Turu, 18 - 20 Şubat tarihlerinde Yedikuyular Kayak Merkezi’nde start alacak.

Kent merkezine 10 kilometre uzaklığa bölgenin en önemli Kayak Merkezlerinden Yedikuyular Kayak Merkezinde Kar Voleybolu Avrupa Turuna ev sahipli yapmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kar Voleybolu Avrupa Turu, 18 - 20 Şubat tarihlerinde Yedikuyular Kayak Merkezi’nde başlayacağını söyledi.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu koordinesinde düzenlenecek olan şampiyonaya ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Güngör, “Şubat ayında Avrupa Kar Voleybol turnuvası Yedikuyular Kayak Merkezinde yapılacak. Bunun müjdesini vermekten mutluyum. 30’dan fazla ülkeden voleybol sporcusu kente gelecek. Bu hem Yedikuyular Kayak Merkezini hem de Kahramanmaraş’ın tanıtımı ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ben herkesi Yedikuyular Kayak Merkezine davet ediyorum.” dedi.

Kar yağışının ardından bölgede incelemelerde bulunan Güngör, yapımı tamamlanan bungalov evlerde gezdi.

Kurak bir mevsimin andından yılın ilk kar yağışının aldıklarını dile getiren Güngör, “Yedikuyular Kayak Merkezinde kar, şehir merkezinde ise yağmur yağıyor. Yedikuyular Kayak Merkezimiz bölgenin en ulaşılabilir kayak merkezlerinden birisidir. Burası şehre 10 kilometre mesafede bugün Yedikuyular Kayak Merkezimize kar yağışı var. Biz her yıl Yedikuyular Kayak Merkezinin alt yapısını güçlendiriyoruz. Geçtiğimiz yıl yol genişletme ve yolun standardını artırdık. Burada içme suyu problemi çözdük. Yeni tesislerle yeni sezonda kayak merkezimize ziyaretçilerimizi bekliyoruz. Bungolo evleri hizmete açıldı, yeni sosyal tesisimiz yani yeme içme yerimizde hizmet vermeye başladı. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Bedesten çarşımızda hizmete hazır duruma geldi. Bu sene kayak merkezimi ziyaret edenler bu yeni mekanlarla çok daha farklı bir Yedikuyular Kayak Merkezi görmüş olacaklar.” diye konuştu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER