banner675

Kar altında dondurma keyfi

Kar altında dondurma keyfi

Kahramanmaraş’ta kar yağışı etkili olurken, dünyaca ünlü dondurma firması MADO tarafından vatandaşlara dondurma ikram etti.

Kent merkezinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Maraş’ın ünlü dondurma firması MADO Yaşar pastanesi önünde yoğun kar yağışı altında vatandaşlara dondurma dağıttı.

Kahramanmaraş’ta 23 Nisan tarihinden önce dondurma satması yasakken, yapılan incelemelerde dondurmanın insanlara verdiği kuvvet ve besleyiciliği her kesim tarafından kabul gördü.

MADO Yönetim Kurulu üyesi Erdal Kanbur, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’ın dondurmasının dünyaya tanıtılması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Yıllar öncede kar altında dondurma dağıttıklarını dile getiren Kanbur, “MADO olarak Türk Bayrağını dikmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yıllardır kent merkezine kar yağdığında geleneksel olarak kar altında dondurma dağıtıyoruz. Amacımız kentimizin tanıtımına yapmak. Her şey Kahramanmaraş için iyi ki Kahramanmaraş var, iyi ki Türkiye var.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685