banner675

Kanbur, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

Kanbur, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

MADO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Kanbur, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın Dünyaca ünlü dondurma firması MADO tarafından hazırlanan proje kapsamında diplomalı profesyonel dondurmacı yetiştirmek için Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol hayata geçirildi. Bu kapsamda Kahramanmaraş MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden MADO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Kanbur, 24 Kasım Öğretmenler Günü  vesilesiyle okulda görevli öğretmenlerin gününü tebrik ederek hediye taktim etti.

MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine eğitim hayatındaki öğretmenleri ile olan anılarını anlatan Kanbur, öğretmenliğin bir insan hayatına dokunmak noktasında ne kadar önemli olduğunu ve ilkokul öğretmeninin insanın annesinden sonraki en önemli kişi olduğunu ve zaman zaman ilkokul öğretmenine “anne” diyerek hitap ettiğini dile getirdi.

Atila Kanbur, Öğretmenlerin toplumsal olarak çok ayrı bir yeri olduğunu ve topluma yön verecek birer nefer olduklarını belirtti.

Kanbur, Öğretmenler için hazırlanan hediyeleri takdim ederek öğretmenler gününü kutladı.

Program, okul öğrencilerinden Kerem Gölpınar’ın klarnet dinletisiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685