banner651

KAMEK Fotoğrafçılık kursu devam ediyor

KAMEK Fotoğrafçılık kursu devam ediyor

KAMEK Fotoğraf Çekimi Kursu öğrencileri, Bakırcılar Çarşısı’nda gerçekleştirdiği uygulamalı eğitimle çarşının doğal dokusunu, bakırcı ustalarının emeklerini ve otantik iş yerlerini fotoğraf karelerine aktardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAMEK Fotoğraf Çekimi Kursu’nda teorik ve uygulamalı eğitimler tüm hızıyla sürüyor.

KAMEK Kurs Merkezi’nde kursiyerlere bir taraftan temel fotoğraf çekim teknikleri, fotoğraf makineleri ve ayarları, fotoğrafta ışık ve kompozisyon gibi teorik eğitimler verilirken bir taraftan da şehrin tarihi mekanlarında ve doğal güzelliklerinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerle teorik bilgiler pratiğe aktarılıyor.

KAMEK Fotoğraf Çekimi Kursu öğrencileri, Bakıcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Düzenlenen uygulamalı eğitimle kursiyerler, KAMEK’te öğrendikleri teorik bilgileri sahada test etme imkanı buldu.

Kursiyerler, Bakırcılar Çarşısı’nın doğal dokusunu, bakırcı ustalarının emeklerini ve otantik iş yerlerini fotoğraf karelerine aktardı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER