Kahramanmaraş’taki polis operasyonları

Kahramanmaraş’taki polis operasyonları

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 184 kişi gözaltına alınırken, 99 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 9 ila 16 Eylül tarihleri arasında uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapan 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 168,48 gram metamfetamin ve 10 bin 915 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İkamet ve işyerlerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen 72 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Polis ekipleri haklarında yakalama kararı bulunan 99 kişi gözaltına alınırken, operasyonlarda, 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Trafik ekiplerinde, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 129 araç sürücüsüne yüksek sesle müzik dinlemekten, 38 araç sürücüsüne ise abartı egzozdan işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentin genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceğinin altı çizildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER