banner651

Kahramanmaraş’ta polis memuru bıçaklı saldırı sonucu yaralandı

Kahramanmaraş'ta intihar ihbarına giden polis memuru bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Onikişubat ilçesi Karamanlı Mahallesi Fatmalı Dervişağa Caddesi üzerinde 112 Acil Çağrı merkezine yapılan ihbarda bir kişinin intihar edeceği bilgisi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, intihar ihbarının asılsız olduğu belirlemesinin ardından olay yerinden ayrıldıkları sırada A.Y. isimli şüpheli polis memurunu sırtından bıçakladıktan sonra eve kaçtı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen takviye ekipler, saldırgan şahsı evin içerisinde gözaltına almak istedi. Şahıs bıçaklı saldırılarına devam etmesi üzerine ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Bıçakla yaralanan polis memuru 112 Acil Servis ekiplerince Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, şüpheli A.Y’nin çok sayıda suç kaydının olduğunu öğrenildi.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, 112 Acil Servis hattına bir şahsın intihar edeceğini yönündeki ihbarı üzerine olay yerine polis ekiplerinin geldiğini, ihbarın asılsız olmasının ardından polis memurlarının olay yerinden ayrılırken, şüpheli şahsın polis memurunu sırt kısmından bıçakla yaralandığını söyledi.

Eve kaçan saldırganın yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin operasyon düzenlediğini dile getiren Cebeloğlu, “Polis ekiplerinin evde bulunan kadın ve çocukların tahliye ettikleri esnada şüpheli şahıs farklı bir odaya geçiyor. Geçtiği odanın kapısını da kilitliyor. Şüpheli şahsı yakalamak için polis arkadaşlarımız odanın kapısını kırarak içeri girdiklerinde bıçaklı saldırısına devam ediyor. Bu şahsın evde bulunanlara aile fertlerine ve arkadaşlarımıza ikinci bir zarar vermemesi adına yasalardan doğan yetki ile ayağından vurulmak suretiyle yakalandı. Şuanda da şüpheli şahsın tedavisi devam etmekte. Şüphelinin çok sayıda suçtan kaydı var.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2022, 02:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER