banner651

Kahramanmaraş Ticaret Borsası binasını depremzedelere açtı

Kahramanmaraş Ticaret Borsası binasını depremzedelere açtı

Kahramanmaraş’ta 6 Şubatta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kahramanmaraş Ticaret Borsası hizmet binasını depremzedelere açtı.

Kahramanmaraş’ta depremin ilk saatlerinden itibaren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı binayı depremzedelere açtı. Depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlar Kayseri karayolu üzerinde bulunan Kahramanmaraş Ticaret Borsası binasına sığındı.

Vatandaşlara ilk günden itibaren barınma, gıda gibi yardım desteğinde bulunan Kahramanmaraş Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, depremden hemen sonra hizmet binalarını depremzede vatandaşlara açtıklarını söyledi.

Narlı, “Depremin ardından hizmet binamızın depremzedelerin barınmasına yönelik açtırdım. Gelen vatandaşların sıcak bir yer ayarladıktan sonra ilk olarak kendi imkanlarımızla çorba ikramında bulunduk. Çok sayıda vatandaşımızı burada ağırlamaya devam ediyoruz. Şu anda 3 öğün yemek, barınma ve hijyene yönelik destekte veriyoruz. Bu şehir hepimizin en kısa sürede bu yaraları sararak şehrimizi eski güzel günlerine getirmek için çalışacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER