Kahramanmaraş merkezli uyuşturucu operasyonu

Kahramanmaraş merkezli uyuşturucu operasyonu

Kahramanmaraş ve Gaziantep’te uyuşturucu ticareti yapan yönelik 2 aylık teknik ve fiziki takibinin ardından düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma başlattı.

Ekipler, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik 2 aylık teknik ve fiziki takibinin ardından önceden belirlenen Kahramanmaraş'ın Onikişubat, Pazarcık ve Dulkadiroğlu ilçeleri ile Gaziantep Şehitkamil ilçesinde 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda E.C. (28), C.A. (29), E.Y. (25), M.Ö. (36), İ.H.K. (38), A.B. G. (21) ile M.Y. (36) gözaltına alındı.

Operasyonda 446,50 gram Bonzai, 9 gram Metamfetamin, 1 gram Kubar esrar, 8 uyuşturucu madde kullanma aparatı ile 6 cep telefonu ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.Y. (25), M.Y. (36), E.C. (28), M.Ö. (36) ve İ.H.K. tutuklandı. Diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla salıverildi.

Öte yandan, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerden uyuşturucu madde temin ederek kullandığı tespit edilen 10 şüpheli hakkında da uyuşturucu kullanmak suçundan yasal işlem yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER