Kahramanmaraş merkezli organize suç örgütüne operasyon

Kahramanmaraş merkezli organize suç örgütüne operasyon

Kahramanmaraş Merkezli 3 ilde uyuşturucu ticareti yapan Organize suç örgütü yönelik yapılan operasyonda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Organize suç örgütü ve uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlattı.

Kahramanmaraş merkezli Adana ve Gaziantep’te daha önceden belirlenen 14 adrese Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri örgüt lideri, yönetici ve üyelerinin yakalanması için özel hareket timlerinin de destek verdiği şafak operasyonunda suç örgütü lideri ile birlikte, yöneticiler ve örgüt üyeleri yakalandı.

Gözaltına alınan D.M.Ç, C.T, A.T, Y.Ç, S.C, Ö.Y, E.A, M.A, M.T, F.T, R.E, M.A, M.K. ve A.Y. isimli şüphelilerin adreslerde yapılan aramalarda 1 kilogram 634 gram metamfetamin, 3 hassas terazi, 6 tabanca, 5 av tüfeği ile çeşitli miktarlarda farklı uyuşturucular ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden 12’si tutuklandı. İki şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER