Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman oldu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman oldu

Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevine Rize Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman atanırken, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Asrın felaketi öncesi emekliye ayrılan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nun yerine atanan Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Kahramanmaraş'a atanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararnamesiyle Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olurken, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman atandı.

Malatya doğumlu olan Gökduman, 1989 yılında polis akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla İstanbul, Hakkari, Ankara, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ ve Kayseri çeşitli birimlerinde görev yaptı. 2012 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek Polis Başmüfettişi görevine atandı. 11 Şubat 2014 tarihinde Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev yaptı. 19 Ocak 2015 tarihinde Osmaniye İl Emniyet Müdürü,  26 Aralık 2018 tarihinde ise Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı.

Evli ve 3 çocuk babası Gökduman, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2023, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER