İYİ Partide aday adaylığı başvuru süreci başladı

İYİ Partide aday adaylığı başvuru süreci başladı

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, “Partimizin Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı süreci başlamıştır. İYİ Parti olarak deprem bölgesinde hiçbir ilçede ve Büyükşehirde aday adaylarımızın herhangi bir başvuru ücreti alınmayacaktır.” dedi.

31 Martta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri çalışmaları kapsamında İYİ Partide aday adaylığının resmi başvuru süreci başladığı bildirildi.

İYİ parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mesut Dedeoğlu’nun açıklamasının ardından bugün itibariyle Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı için resmi başvuruları başladığı öğrenildi.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“20 Kasım itibariyle Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı resmi başvuru süresi başlamıştır. 22 Aralık Cuma günü saat 17.00’ye kadar devam edecek olan resmi başvuru sürecinin ülkemize, kahraman şehrimize, İYİ Partiye ve aday adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim. İYİ Parti olarak deprem bölgesinde hiçbir ilçede ve Büyükşehirde aday adaylarımızın herhangi bir başvuru ücreti alınmayacaktır.”   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER