banner651

İstanbul’da Kahramanmaraş rüzgarı esmeye başladı

İstanbul’da Kahramanmaraş rüzgarı esmeye başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Dernekleri Federasyonu (MarasFed) iş birliğiyle düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri İstanbul Yeni Kapıda misafirlerini ağırlamaya başladı.

Maraşfed Başkanı Uğur Yinanç, Kahramanmaraş Tanıtım Günleriyle ilgili düzenlediği basın toplantısında yeni kurulan bir federasyon olduklarını, ancak kısa sürede önemli projelere imza attıklarını söyledi.

Kahramanmaraş sevdalıları olarak kenti daha iyi tanıtmak, birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelmek için böyle bir federasyon kurulduğunu hatırlatan Yinanç, şunları kaydetti:

“Bugün tanıtım günlerinin kapılarını açtık, 4 gün boyunca dolu dolu bir programın İstanbul’da yaşayan Kahramanmaraşlı ve İstanbul’da yaşayan tüm vatandaşları bekliyoruz. Tanıtım günlerinin yapılmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal Bey’e, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e, İstanbul Büyükşehir Belediyemize, tüm ilçe belediye başkanlarımıza, ilimizin kıymetli markalarına ve tüm ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugün artık 20 milyonluk İstanbul’u yeni kapıda ağırlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’u soğutmaya geldik, ilimizin edebiyatı, kültürü, tarihi, doğası cennetten bir bahçedir. Fakat yaz ayı olduğu için dondurmamızla soğutmaya geldik diyoruz. Diğer lezzetlerimizde çok önemlidir tabi ki. Hem acının en acısı hem de tatlının en tatlısı, en ekşisi İstanbul Yeni Kapıda ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 4 gün boyunca yöresel ürünlerin yanı sıra birbirinden ünlü sanatçılarda katılımcılara müzik ziyafeti çekecek. Her yönüyle Yeni Kapıda olan Kahramanmaraş tanıtım günlerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.”

Basın toplantısına, Yönetim Kurulu ve Tertip Komitesi üyeleri Ahmet Ardıç, Cuma Köse, Latif Erdoğan, Mahmut Gökçe ve İrfan Yavşan katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER