banner675

İş insanı Şule Boynueğri, AK Parti’den aday adayı oldu

İş insanı Şule Boynueğri, AK Parti’den aday adayı oldu

İş insanı Şule Boynueğri, AK Parti’den aday adayı oldu

İş insanı, siyasetçi Şule Boynueğri, depremin yaralarını sarmak için 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'den Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

İş insanı Şule Boynueğri, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti Milletvekili aday adaylığı için evraklarını teslim etti.

Aday adaylığı kabul edilen Şule Boynueğri, Türkiye’ye 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ülkenin sorunlarının çözümü noktasında elinden geleni yapmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Siyaset yapmak için değil yüzyılın felaketinde yaraları sarmak için göreve talip olduğunu dile getiren Boynueğri, “Hem ülkemize hizmet etmek hem de şehrimiz merkezli yaşanan asrın felaketinin ardından büyük yıkımların yaşandığı Kahramanmaraş’ımızı yeniden o güzel günlerine döndürmek için bu davaya gönül vermiş, bu davaya inanmış bir iş insanı olarak ilimizi mecliste temsil etmek adına bir yola çıkmış bulunuyorum. Çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde önce yüzyılın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet etmek istediğini ifade eden Boynueğri, şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah ülkemizin her tarafına hizmetler yapmaya milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz. Aday adaylığı sürecinin ardından partimizce adaylar belirlenecek ve daha sonra da aziz milletimiz sandığa gidip kararını verecek. Milletimizin her birinin oyuna talip olan bu kutlu davanın bir ferdi olarak bu süreçte çalışmaya devam edeceğiz. Bir yandan deprem sonrası milletimizin yaralarını saracağız bir yandan da ülkemizin yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıktan yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz zaferle çıkacaktır.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685