İş insanı Balduk’a son görev

İş insanı Balduk’a son görev

Kahramanmaraş’ın ekonomik ve sosyal gelişimde önemli görevler üstlenen hayırsever iş insanı Mehmet Balduk, son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Balduk, Muğla’nın Datça ilçesinde katıldığı tekne turunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ticaret Sanayi Odası Onursal Başkanı olan Balduk için Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda cenaze töreni düzenlendi.

Balduk için kendi adını taşıyan Mehmet Balduk meclis salonu önünde düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, yaptığı konuşmada Balduk'un hayatının en verimli dönemlerini odanın geleceği için çalışarak geçirdiğini belirtti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Özdemir de bugün Ali Sezal ve Mehmet Balduk gibi şehrin iki önemli değerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Balduk’un cenazesi daha sonra tarihi Ulu Cami'ye getirilerek burada alınan helalliğinin ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine, Balduk'un ailesi ve yakınları, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, protokol üyeleri, çok sayıda TSO ve Ticaret Borsası başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Balduk, için kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı’na defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER