banner675

İbrahim Kara, “bağımsız adayım, oy rengimiz kırmızı”

İbrahim Kara, “bağımsız adayım, oy rengimiz kırmızı”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 26. Meslek Komitesinden, Komite ve Meclis üyeliği seçimleri İbrahim Kara, “ekibi ile birlikte bağımsız aday olarak çıktı. Oy rengimiz kırmızıdır.” dedi.

 AKDO Saray da Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Eğitimci İbrahim Kara, “cumartesi günü yapılacak olan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi odası Meclis üyesi ve Meslek komitesi seçimlerine bağımsız aday olarak Kırmızı rengimizle giriyoruz. Meslek komitesi başkanı ve iki Meclis üyesi seçimlerinde bizde varız, bu sebeple bağımsız olarak giriyorum. 26. Meslek komitesi üyelerinin tümünün oyuna talibim.” diye konuştu.

KMTSO Meclisinde güçlü temsil, kısa sürede çözüm için adayım diyen İbrahim Kara, “Özel okulların, kurs merkezlerinin, sürücü kurslarını, Kitap ve Kırtasiyecilerin, kısaca 26. Meslek komitemizdeki tüm üyelerin sorularını Kahramanmaraş ve Ankara gündemine taşımak için bağımsız aday olarak çıktık.     KMTSO Meclisinde olmalıyız, sorunlarımızı Ankara’ya taşımalıyız. Derneklerle bu iş olmuyor, resmi odamız var sesimizi bura da gür çıkacağız. Nimet varsa tüm üyelerimize, külfet varsa bizlere olacak. Bunun için rengimiz kırmızı, 19 Kasım 2022 Cumartesi günü herkesi meselesine sahip çıkmaya oy kullanmaya davet ediyorum. Bu seçim, bizim seçimiz, yıllar sonra KMTSO da eğitimin meselesine sahip çıkma fırsatı oldu. Tek liste girelim dedik olmadı, her iki taraf ayrı liste çıkarması üzerine bağımsız aday olarak bizde çıkıyoruz. Sandık başına gittiğiniz de bir beyaz oy var, bir mavi oy var, bizim ve ekibinin oyu ise kırmızı. Rengini Şanlı Bayrağımızdan rengini alan oy bizim oyumuz. Oy pusulası üzerinde isim yazmayacak, şirket isimleri olacak bu sebeple sizlerden ricam kırmız oy pusulasını zarfınıza koymanızdır. Cumartesi sabah saat 08.30’dan akşam 17.00’ye kadar son oy kullanılıncaya kadar biz oradayız. Bu sebeple her üyemizle ilgileneceğiz. Kırmızı bizim rengimiz unutmayın dostlar.” şeklinde konuştu.

Kara, “Telefonla ulaşarak, sorunları anında bizlere iletirseniz elimizden geleni yaparak sorunları çözeriz. Sizler sandıklara sahip çıkın el birliği ile bu seçimi farklı kazanalım.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685