Hanifi Toptaş, “Projelerimizi, yakında kamuoyuyla paylaşacağız”

Hanifi Toptaş, “Projelerimizi, yakında kamuoyuyla paylaşacağız”

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Onikişubat İlçesinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, gelen talepleri tek tek dinleyerek notlar aldı.

Ziyaretleri esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Türkiye yüzyılı şehirleri oluşturulma hedefiyle çıktığımız bu yolda 31 Mart'a doğru giderken vatandaşlarımızla devamlı beraber olmaya çalışıyoruz. Bugün de Necmettin Erbakan Bulvarı üzerindeki esnaflarımızla birlikteyiz. Tabii deprem sonrasındaki süreçte özellikle burada ticari hareketliliğin devam ettiği bir bölge olması bizim için çok sevindirici. Buradaki esnaflarımızla da birlikte olduk. Allah razı olsun. Yine her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı, Cumhur İttifakımıza karşı, AK Parti'mize karşı bir teveccühün olması da bizler için sevindirici. Onların tabii ki sorunlarını dinliyoruz. Sorunlarıyla hemhal olmaya çalışıyoruz. İleriye doğru neler yapılabilir? Bununla alakalı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben tabii ki bu cadde üzerindeki tüm esnaflarımıza bugün bizimle birlikte olan teşkilat mensubu arkadaşlarımız var ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tabii ki proje lansmanımızı Büyükşehir Belediyemiz inşallah 2 Mart tarihi itibariyle yapacak ve Büyükşehir Belediyemizin lansmanı sonrasında tabii ilçe belediyeleri olarak biz de ilçe ölçeğimizdeki projelerimiz inşallah vatandaşlarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Tabii ki 6 Şubat'ta çok büyük bir depremle karşı karşıya kaldık. Aslında hazırladığımız projelerin önemli bir kısmının bu 6 Şubat'ın maddi, manevi ve psikolojik etkilerinin bertaraf edilmesi, ana ekseninde oluşacağını da ifade edebiliriz. Bu doğrultuda hazırlayacağımız projeleri de inşallah Büyükşehir Belediyemizin lansmanı sonrasında siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da inşallah duyuracağız.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER