banner651

Güvenç’ten ‘Türkiye Yüzyılı’ vurgulu 2023 mesajı

Güvenç’ten ‘Türkiye Yüzyılı’ vurgulu 2023 mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, 2022 yılında her fırsatta vatandaşlarla kucaklaşma, hasbihal etme ve hasret gidermenin gayreti içinde olduklarına vurgu yapan Güvenç, 2023 yılında da aynı heyecan ve inançla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Güvenç, mesajının devamında şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli hemşerilerim; Ülkemiz ve şehrimiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2022 yılını geride bırakırken, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2023’e giriyoruz. Sözlerimin başında 2023 yılınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor; ülkemiz, milletimiz, Kahramanmaraş’ımız ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Geçtiğimiz 2022 yılını, ülkemize, şehrimize ve milletimize hizmet yolunda, dolu dolu programlarla, çalışmalarla, ziyaretlerle, kabullerle geçirdik. Sadece Kahramanmaraş’ımız ve ülkemizde değil, yurt dışında da vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Başta seçim bölgemiz, her bir ferdi ‘kahraman’ olan kadim Maraş’ımızda adım atılmadık yer bırakmadık. Merkezden kırsala, kimilerini birkaç defa ziyaret ettiğimiz esnaflarımız, sanayicilerimiz, gençlerimiz ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geldik. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aldığımız sorun ve taleplerin çözüme kavuşması noktasında her türlü gayreti göstererek, gerek Ankara’daki gerekse şehrimizdeki yetkililerle görüştük. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yol arkadaşlarımızla kıymetli Kahramanmaraşlı kardeşlerimin refah ve huzurunu artırmanın çabası içinde olduk. Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2022’de de halkımızdan aldığımız destekle her köşesinde dev yatırımların devam ettiği şehrimize ve saygıdeğer hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşadık. Rabbim nefes ve milletimiz destek verdikçe, 2023 yılında ve sonrasında da ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. 2023 yılının bir diğer anlamı ise Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümüne denk gelmesidir. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ve liderliğini yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına girdiğimiz 2023’de çok daha büyük başarıları milletimizin emrine sunacağımıza gönülden inanıyoruz. Türkiye’yi 21 yıl boyunca, hep ‘durmak yok, yola devam’ diyerek büyüten, geliştiren, güçlendiren ve zenginleştiren Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Parti hükümetimiz, Türkiye Yüzyılı hedefleriyle ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacaktır. Bu düşüncelerle 2022 yılı içinde, salgın ve tabii afetler başta olmak üzere çeşitli sebeplerle vefat eden tüm vatandaşlarımıza, vatan topraklarını müdafaa ederken şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa huzur ve refah getirmesi duasıyla hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER