banner651

Güngör, Geçici Barınma Merkezi’nde Bayram ziyareti

Güngör, Geçici Barınma Merkezi’nde Bayram ziyareti

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Baykar Konteyner Kent’te vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Güngör, “Yaşadığımız afet dolayısıyla her ne kadar sevincimiz buruk olsa da bayramlar hep birlikte güzel. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Baykar Konteyner Kent’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, 28. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları ve ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı ziyarette heyet, geçici barınma merkezinde kalan vatandaşların bayramını tebrik etti.

Ziyarette büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpen Güngör, “Ramazan Bayramı’mızın ilk günü Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, il başkanımız, milletvekili adaylarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla Baykar Konteyner Kent’i ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik, bayramlarını tebrik ettik. Yaşadığımız afet dolayısıyla her ne kadar sevincimiz buruk olsa da bayramlar hep birlikte güzel. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER