banner651

Güngör, “El birliğiyle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışacağız”

Güngör, “El birliğiyle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışacağız”

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin 28. Dönem Milletvekilliği Mazbata Teslim Töreni’ne katılan Güngör, “Tüm milletvekillerimize yeni dönemde şehrimiz ve ülkemiz adına gösterecekleri çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum. El birliğiyle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin 28. Dönem Milletvekilliği Mazbata Teslim Töreni’ne katıldı. Kahramanmaraş Adalet Sarayı’nda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen programda Prof. Dr. Kirişci, milletvekilliği mazbatasını teslim aldı.

Bakan Kirişci’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız, milletvekilimiz Sayın Vahit Kirişci’nin mazbata teslim törenine katıldık. Tüm milletvekillerimize yeni dönemde şehrimiz ve ülkemiz adına gösterecekleri çalışmalarda muvaffakiyetler diliyorum. El birliğiyle şehrimiz ve hemşehrilerimiz için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER