banner651

Güngör, “Devletimizin her kademesiyle koordinasyon halinde seferberiz”

Güngör, “Devletimizin her kademesiyle koordinasyon halinde seferberiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile Elbistan’da kurulan konteyner kenti ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirde bir yandan afet ve acil durum çalışmalarını koordine ederken bir yandan da çadır ve konteyner kentleri ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geliyor.

Hayrettin Güngör, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile birlikte Elbistan’da kurulan konteyner kenti ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz, bakanlıklarımız, milletvekillerimiz, ülkemizin dört bir yanından yardıma gelen belediyelerimiz, STK’larımız ve gönüllülerimizle yoğun gayret içerisindeyiz. Hamdolsun barınma ve yeme içme ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli bir aşama kat ettik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren sahada hemşehrilerimizin yanındayız. Depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.” dedi.

Güngör, açıklamalarının devamında şunları kaydetti:

“Bugün de Bakanımız Sayın Mahir Ünal ve milletvekilimiz Cihat Sezal ile birlikte Elbistan ilçemizdeki konteyner kenti ziyaret ederek depremzede kardeşlerimizle bir araya geldik. Hemşehrilerimizin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında devletimizin her kademesiyle koordinasyon halinde seferberiz. İnşallah bu zorlu sürecin de hep birlikte üstesinden geleceğiz. Rabbim yardımcımız olsun.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER