Güngör, “Bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum”

Güngör, “Bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum”

Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programda şehir protokolü ve vatandaşlarla bayramlaşan Hayrettin Güngör, “Tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, ibadetlerimizin kabul olmasını diliyorum. Bayramın, birlik beraberliğe, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kurban Bayramı’nın ilk günü Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programında şehir protokolü ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayramlaşma programında, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri ile vatandaşlar da yer aldı.

Kent protokolü ve vatandaşların bayramını tebrik eden Hayrettin Güngör, programın ardından yaptığı açıklamada, “6 Şubat’ta yaşadığımız felaketin ardından ikinci bayramımızı geçiriyoruz. Bayrama hüzünlü girdik. Bu vesileyle asrın felaketinde kaybettiğimiz bütün canlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bayramımızın ilk günü il protokolümüz ve hemşehirlerimizle bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, ibadetlerimizin kabul olmasını diliyorum. Bayramın, birlik beraberliğe, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER