Güngör, “Bakanlığımızla planlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Güngör, “Bakanlığımızla planlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere şehre gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile bir toplantı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda bakanlık yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar, zemin etüt çalışmaları, imar planları, kalıcı konut ve iş yerlerinin inşası, hasarsız ve az hasarlı inşaatların devamı, yerinde dönüşüm çalışmaları gibi pek çok konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Güngör, “Alanda yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere şehrimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcımız Sayın Vedad Gürgen, bakanlık yetkililerimiz ve ilçe belediye başkanlarımızla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Şehrimizin imarı ve inşası noktasında yürütülen ve planlanan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Şehrimizin tekrar ayağa kaldırılması noktasında bakanlığımız ve tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyonla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah el birliğiyle şehrimizi daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER