banner675

Güngör, “Azerbaycanlı kardeşlerimize müteşekkiriz”

Güngör, “Azerbaycanlı kardeşlerimize müteşekkiriz”

Azerbaycan Diasporasına Destek Vakfı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu tarafından depremzedelere gönderilen gıda kolilerinin dağıtım programına katılan Güngör, “Felaketin üçüncü ayına girerken ilk günden bu yana yardımlarını çoğaltarak yanımızda olan ve acımızı paylaşan Azerbaycanlı kardeşlerimize müteşekkiriz.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Azerbaycan Diasporasına Destek Vakfı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu tarafından Kahramanmaraşlı depremzedelere gönderilen gıda yardımlarının dağıtımında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti 28. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mehmet Şahin, Azerbaycan Diasporaya Destek Vakfı Başkanı Akram Abdullayev ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili Parviz Mammadzada’nın yer aldığı programda geçici barınma merkezlerindeki vatandaşlara gıda kolilerini ulaştıran Güngör, “Milletvekili adayımız Sayın Mehmet Şahin ve ziyaretimize gelen kıymetli Azerbaycan Diasporasına Destek Vakfı ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu heyetiyle geçici barınma merkezlerimizdeki hemşehrilerimize gelen yardımları teslim ettik. Felaketin üçüncü ayına girerken ilk günden bu yana yardımlarını çoğaltarak yanımızda olan ve acımızı paylaşan Azerbaycanlı kardeşlerimize müteşekkiriz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685