GS Başkanı Özbek, “İyilikte ve hayırda yarışmaya davet ediyorum”

GS Başkanı Özbek, “İyilikte ve hayırda yarışmaya davet ediyorum”

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, spor kulüplerine seslenerek “İyilikte ve hayırda yarışmaya davet ediyorum.” dedi.

Asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenen toplu temel atma törenine katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulüp olarak Kahramanmaraş’ta 250 kalıcı konut desteğinde bulunduklarını söyledi.

Spor kulüplerinin her fırsatta rekabet ettiklerini dile getiren Özbek, “Ben buradan da bir çağrı yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi spor kulüpleri yeşil sahada, parkede, havuzda hep yarış halindeyiz. Bence asıl en önemli yarış burada iyilikte ve hayırda yarışmaya davet ediyorum, diğer kulüplerimiz gelsinler. Şunu yeterli bulmuyorum, ‘efendim şu kadar para topladık şuraya verdik’ bizzat gelip burada yapılan işin başında durup buradaki insanlarla tokalaşıp, öpüşüp buradaki insanlarla kaynaşalım. Yapılarımızı yapalım, yardımlarımızı yapalım. Fakat buradan da ben spor kulüpleri olarak ayağımızı elimizi çekmeyelim. Buraya hep devamlı gelelim. Bu insanlarla devam konuşalım ve onların dertlerini dinleyerek paylaşalım. Biz spor kulüpleri Türkiye'yi temsil ediyoruz. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve diğer takımları hep beraber konuşulduğu zaman Türkiye. Dolayısıyla bizim bu işe katkı verme şansınız çok büyük. Gerek taraftarlarımıza çağrı yaparak onlardan destek olalım. Gerek bölgeyi ziyaret ederek destek olabiliriz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER